TSR ELECTRONIC sikrer udvikling og fremtidig servicering af kundekredsen inden for maritim elektronik, PC netværk og landbaseret kommunikation.
y

HISTORIEN

Siden firmaets start i 1970 fra lejede lokaler på havnen i Thyborøn, er der sket en løbende udvikling og udbygning, hvilket betød at antallet af medarbejdere steg, og at pladsen i de lejede lokaler blev for trang.

I 1990 kunne TSR ELECTRONIC indvie sin nuværende bygning på cirka 550 m² tæt ved kajen på havnen i Thyborøn. Bygningen rummer værksted, lager og kontorfaciliteter.

VIRKSOMHEDEN

TSR ELECTRONIC beskæftiger sig med salg, installation og servicering af maritim elektronik inden for navigations-, kommunikations- og fiskesøgningsudstyr foruden elektronik, kommunikation og netværksløsninger på land – et område i stadig vækst.

Virksomhedsstrukturen hos TSR ELECTRONIC gør det let at træffe og ændre beslutninger samt hurtigt udstikke en ny kurs i en sag, hvis det er nødvendigt.

MEDARBEJDERNE

Medarbejderne deltager løbende i kurser, når nye produkter skal introduceres og serviceres. En naturlighed for en virksomhed, som er autoriseret forhandler af maritim elektronik fra verdens største producenter.

Flere af medarbejderne har været ansat i firmaet i mange år og har således stor erfaring og ekspertise i branchen, især i forhold til fiskeflåden.